Vier tips om je mini-me comfi naar school te sturen

boy, brother, child

Het is weer zover. De schoolpoorten zijn weer open en de rust keert terug in huis. Voortaan moet er weer elke ochtend een outfit gekozen worden. Voor de één een vloek, voor de ander een zegen. Dankzij de onderstaande vier eenvoudige tips zullen de ochtenden vlot en stressvrij verlopen én zullen je kids comfi en trendy naar school gaan.

1. Hou glamour voor het weekend

Zorg dat je kind zich comfortabel voelt in zijn of haar outfit. Hou hemdjes en schattige kleedjes voor het weekend. Let er ook op dat je kind een paar comfortabele schoenen aanheeft zodat hij of zij al zijn energie kan kwijtgeraken. Een kind moet zich kunnen uitleven en kledij mag geen obstakel vormen. Comfort is dus regel nummer één.

2. Laagjes

In België kan je helaas niet vertrouwen op de weersvoorspellingen. De dag kan mooi starten, maar tegen de middag kan er al flink wat regen gevallen zijn. Om hier op voorbereid te zijn, draagt je kind het best laagjes. Van zodra het kouder of warmer wordt, kan hij of zij een laagje meer of minder aandoen. Een extra laagje maakt het verschil.

3. Maak capsulecollecties

Shop stukken die onderling combineerbaar zijn. Je wint er ’s ochtends veel tijd mee en ook je man kan blind stukken uit de kast pikken en zeker zijn dat de mix&match goed zit.

4. Kies voor een print als camouflage

Een mini zijn of haar outft blijft gemiddeld gedurende een halfuur vlekvrij. Koop daarom kledij met printjes. Aarde, etensresten of gewoon het partoon van de sweater: het verschil is enkel voor de kenners zichtbaar.

Op zoek naar mooie, kwalitatieve en comfortabele kleding? Check onze webshop of contacteer ons gerust.